Onni on puhdas luonto

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Työministeri Sinnemäki Oulussa

Feb 16th, 2010 by marjo | 0

15.2.10 Olin Oulussa työ- ja elinkeinotoimistolla kuuntelemassa työministeri Anni Sinnemäkeä avoimessa yleisötilaisuudessa. Paikallaolijoita huolestutti erityisesti alueen nuorisotyöttömyys. Täällä on paljon enemmän nuorta väestöä verrattuna muuhun Suomeen. Mitään ihmelääkettä Sinnemäellä ei ongelmaan ollut. Hän korosti kuitenkin kouluttautumisen tärkeyttä ja sitä, että pitäisi olla valmis muuttamaan työn perässä. Sinnemäki vastaili todella sujuvasti visaisiin kysymyksiin, jotka eivät kaikki edes liittyneet hänen ministeriönsä toimipiiriin.

Tilaisuuden jälkeen oli vielä illallinen, johon minut oli kutsuttu (kiitos Paula) ja sain jutella Sinnemäen kanssa mm. Limingan lintuluontokeskuksesta. Kutsuin hänet lintukuvafestivaalille, johon hän ei hyvin suurella todennäköisyydellä pääse osallistumaan jo täyteen buukatun kalenterinsa takia. Vaan eihän sitä koskaan tiedä…

Kirjoita kommentti

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa kommentteja.
Rekisteröidy tästä!