Onni on puhdas luonto

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Minä

Olen kesät heinäpellolla viettänyt maatalon tyttö, kotoisin Simosta mutta asunut Tupoksessa jo 22 vuotta. Olen koulutukseltani filosofian maisteri ja toimin lehtorina Oulun seudun ammattikorkeakoulussa opettaen englantia ja monikulttuurisuudessa toimimisen taitoja.  Löydät minusta lisää tietoja klikkaamalla kohtaa CV.

Vihreät arvot ovat minulle tärkeitä. Yritän omalla toiminnallani kunnioittaa ja säästää  luontoa, niinpä talomme lämpiää maalämmöllä, ostan ja myyn vaatteita ja harrastusvälineitä kirpputorilta, pyrin ostamaan lähiruokaa, sienestän ja marjastan sekä kierrätän, kompostoin ja kierrätän. Vauvamme käytti kestovaippoja.

Harrastan järjestötoiminnan (Lakeuden Luonto, SPR:n ystävätoiminta) ja sienestyksen lisäksi käsitöitä ja purjehdusta. Näistä erityisesti kaksi viimeistä ovat lähellä sydäntäni. Purjehduksessa on mukavinta kiireettömyys ja yhdessäolo. Käsitöitä tehdessä näkee työnsä tuloksen ihan konkreettisesti ja onnistuminen palkitsee (vaikka välillä saa purkaa ja purkaa). Lemmikkieläimiä meillä ei enää ole pojan ja miehen allergioiden vuoksi.

Jos sinulla on jotain kysyttävää tai haluat kommentoida jotain, voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen marjo@viher.net.

Ps. Suurkiitos puolisolleni, joka auttoi minua näiden sivujen tekemisessä!

tavoitteisiin_sitoutunut_80×180.jpg