Onni on puhdas luonto

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Kiinteistövero nousi

Nov 10th, 2009 by marjo | 0

9.11.09 Kiinteistövero nousi asuinrakennusten osalta ja on nyt 0,4 %. Se on kuitenkin seudullisesti alhainen; vain Oulussa (jossa tonttien hinnat hipovat pilviä) on alhaisempi. Veron nosto on perusteltua, sillä Limingassa on edelleen kovat investointi-/peruskorjauspaineet: kouluja, päiväkoteja, kirjastoa, terveyskeskusta… Rahaa niihin pitää jostain saada. Toinen vaihtoehto olisi voinut olla kunnallisveron nosto. Toivottavasti sitä ei kuitenkaan tarvitse tehdä tai edes suunnitella. Kuluja karsitaan tietysti myös joka puolelta. Ei tässä pelkästään veroja nostella…

Tupoksen uusi koulu ja tuleva nuorisotalo saattavatkin lämmetä kaukolämmöllä sen sijaan, että niihin laitettaisiin öljykattilat. Päästöjä ajatellen se on hiukan parempi ratkaisu.

Kirjoita kommentti

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa kommentteja.
Rekisteröidy tästä!