Onni on puhdas luonto

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Minne ne rahat menee???

Oct 13th, 2009 by marjo | 0

12.10.09 kokouksessa nopeilla nuijan napautuksilla lähti määrärahamuutoksina reilu miljoona. Erikoissairaanhoito, joka vei suurimman potin, tulee TODELLA kalliiksi ja siinä erityisesti mielenterveyspotilaat. Ennaltaehkäisyyn satsaaminen ei siis ole turhaa. Kouluihin psykologeja ja lapsille turvallinen ja virikkeellinen ympäristö, sekä tukea perheille!

Tupoksen koulun suunnitelmat etenevät. Kaikki näyttää mahtavalta. Luokkatiloja on tulossa reilu 30 ja muitakin tiloja lisäksi (kuten esim. kuntosali). Ainoa miinus on lämmitysmuoto – öljylämmitys. Varaukset maalämmölle kuitenkin tehdään. Myös kaukolämpö voisi olla tulevaisuudessa mahdollista, jos Tupokseen tulee kaukolämpölaitos.

Torisuunnitelman tehnyt arkkitehtiopiskelija esitteli meille piirustuksiaan. Tori tulisi liikuntahallin eteen. Siitä poistuisivat, alkuperäisistä suunnitelmista poiketen, parkkipaikat ja tilalle tulisi aukean tilan lisäksi mm. hedelmäpuita, pieniä kukkuloita rajaamaan tilaa ja, mikä minusta oli todella hieno idea, pieni kaislikko. Kustannusarvio ei ole vielä valmis. Kuinkahan kalliiksi tori tulisi? Jos nyt kerta pitää säästää, niin ehkä torihanketta pitäisi hiukan lykätä… Tuntuu, että (ainakin tähän asti) ainoa esitetty säästökohde on ollut kyläkoulut.

Kirjoita kommentti

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa kommentteja.
Rekisteröidy tästä!