Onni on puhdas luonto

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Kehujakin välillä

Jan 21st, 2009 by marjo | 0

21.1.09 Kumma, että sitä alkaa nähdä valtuutettuna vain parannettavia asioita. Huomaan tarkastelevani Liminkaa kriittisemmin kuin ennen ja näen paljon asiota, jotka voisivat olla mielestäni paremmin. Mietin, mikä Limingan koululaitoksessa on hyvää. No, Limingan koulujen asiathan ovat pääsääntöisesti hyvällä mallilla. Kunta on rakentanut ja rakentaa jatkossakin oppilaille uusia hienoja tiloja ja opetusryhmätkin on saatu pidettyä kohtuullisen kokoisina. On hienoa, että kunnassamme on myös oma lukio. Opettajat ja rehtorit ovat lisäksi aidosti kiinnostuneita työstään ja sen kehittämisestä, sekä lastemme hyvinvoinnista.

Kirjoita kommentti

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa kommentteja.
Rekisteröidy tästä!