Onni on puhdas luonto

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Ympäristöministeri Limingassa 14.9.2012

Sep 18th, 2012 by marjo | 0

Huippuhienoa, että ympäristöministeri Ville Niinistö saapui kutsustamme Liminkaan. Kävin hakemassa hänet kunnanjohtajan ja kunnanhallituksen puheenjohtajan kanssa Oulusta. Matkalla saimme keskustella Limingalle tärkestä asioista kuten mm. Liminganlahden tilasta ja kuntamme erikoisesta ikärakenteesta ja mitä haasteita se tuo. Saavuimme Hannu Krankkaan puoli yhdeksän aikoihin. Ministeri piti pienen puheen ja vastaili sitten kysymyksiin. Olin etukäteen vähän hermoillut, uskaltaako kukaan kysyä mitään, mutta kysymyksiä tulikin hienosti. Krankasta matka jatkui lintuluontokeskukseen, jossa Ulla Matturi esitteli paikkoja. Niinistö oli selvästikin vaikuttunut näkemästään. Hän kertoi myös poikansa pöllöharrastuksesta. Kutsuimme heidät lintukuvafestivaaleihin.

Kirjoita kommentti

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa kommentteja.
Rekisteröidy tästä!