Onni on puhdas luonto

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Sauli Niinistön syrjäytymistyöryhmä

Sep 7th, 2012 by marjo | 0

7.9.2012 Sauli piti vaalilupauksensa ja pisti pystyyn työryhmän. Työryhmä sai työnsä (ilmeisestikin päätökseen) ja tuotti meille listan neuvoja. Hip hip hurraa! Siinäkö se sitten oli? Voimmeko nyt olla tyytyväisiä ja onnellisia? Onko syrjäytymisongelma nyt sitten hoidettu? Ihan sama tilanne on kuntatasolla. Työryhmä tekee jonkin ohjelman ja sitten ollaan tyytyväisiä, että nyt se on tehty. Ohjelmaan saatetaan viitata keskusteluissa, mutta tapahtuuko koskaan mitään konreettista, jossa asioita oikeasti vietäisiin eteenpäin? Saimme juuri Limingassa valmiiksi perhepoliittisen ohjelman. Sen pitää vielä käydä valtuustossa hyväksyttävänä. Toivottavasti saisimme edes jotain siinä listaamistamme asioista eteenpäin.

Kirjoita kommentti

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa kommentteja.
Rekisteröidy tästä!