Onni on puhdas luonto

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Valtuustoaloite 6.2.2012

Feb 22nd, 2012 by marjo | 0

Tässä valtuustoaloitteeni, jonka allekirjoittivat myös Timo, SDP:n ja Vasemmistoliiton valtuustoryhmät: Kuntalaiset pääsivät viime kesänä nauttimaan auringonkukkaniityistä. Me haluaisimme viedä idean astetta pidemmälle ja esitämme, että kunta istuttaisi puistoalueille ja koulujen pihoille marjapensaita ja omenapuita. Niiden satoa voisi sitten kuka tahansa kerätä omaan tarpeeseen. Koulujen pihoilla kasvavat puut ja pensaat voisivat tarjota koululaisille vitamiinipitoista naposteltavaa välitunneilla. Alueet, joilta saa vapaasti poimia, löytyisivät kunnan nettisivuilta.

Keskustan ryhmä jätti koulukyydeistä sellaisen ponnen, että rehtorit saavat käyttää omaa harkintaansa koulukyytejä myöntäessään, jos kokevat, että koulumatka on vaarallinen tai liian rasittava, vaikkei kunnan ohjeen mukaiset kilometrirajat täyttyisikään. Toivotaan, että rehtorit käyttävät valtaansa. Jokaisella lapsella tulisi olla oikeus turvalliseen koulutiehen!!!

Kirjoita kommentti

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa kommentteja.
Rekisteröidy tästä!