Onni on puhdas luonto

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Vaali-innostusta ilmassa

Jan 30th, 2012 by marjo | 0

………………………………………………………………………………………………………………………………….. Ei liene yllätys, kuka on suosikkiehdokkani presidentiksi. Se on tietysti älykäs, kansainvälinen ja humaani Pekka Haavisto. On ollut todella upeaa seurata, miten Pekka on saanut taakseen huiman tukijajoukon ja altavastaajana innostanut tukijansa aktiivisesti osallistumaan vaalikampanjaan. Yhdessätekemisen meininki on ollut mahtavaa. On ollut myös ilo seurata, miten suomalaiset ovat innostuneet vaaleista ja politiikasta; jopa sellaiset, jotka ovat nukkuneet vaaleissa jo useamman vuoden.

Kirjoita kommentti

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa kommentteja.
Rekisteröidy tästä!