Onni on puhdas luonto

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Valtuustoaloite 11.4.2012

Apr 11th, 2012 by marjo | 0

Valtuustoaloite jalkakäytävän/pyörätien pätkästä Tupokseen

Vuosia sitten Tupoksessa liikkui huhu, että tien pätkä nimeltään Kesäranta muutetaan pyörätieksi. Kunnan opaskartassa siinä kohtaa näyttäisi olevan pyörätie. Sitä siinä ei valitettavasti ole. Pyörätie loppuu koululta päin tultaessa maauimalan kohdalle ja jatkuu reilun 200 m päässä Länsirannan kohdalla. Pyörätielle/jalkakäytävälle olisi kuitenkin akuuttia tarvetta, sillä tiellä liikkuu nyt autojen seassa todella paljon pieniä koululaisia pyörineen, ja meno on välillä aika hurjaa. Ehdotamme siis, että kyseiseen kohtaan joko rakennetaan pikaisesti pyörätie/jalkakäytävä tai olemassa oleva autotie muutetaan siitä kohtaa sallituksi vain pyöräilijöille, jalankulkijoille ja mopoilijoille.

Vihreiden valtuustoryhmä:

Marjo Heikkinen
Timo Heikkinen

Lisäksi aloitteen allekirjoittivat:
Tuomo Tuomala
Terhi Mustakangas
Pertti Snicker
Eero Heikkinen
Tommi Leinonen

Kirjoita kommentti

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa kommentteja.
Rekisteröidy tästä!