Onni on puhdas luonto

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Lakeuden yhteistoiminta-alue

Oct 17th, 2011 by marjo | 0

17.10.2011. Yli vuoden kestäneet neuvottelut Kempeleen, Tyrnävän, Muhoksen, Hailuodon ja Lumijoen kanssa yhteisen sote-alueen muodostamisesta kariutuivat, kun kolmen kunnan (Liminka, Muhos ja Kempele) valtuustoilla oli vastakkaisia näkemyksiä sopimustekstistä. Sopimustekstin kanssa tuleekin olla tarkkana, sillä sitä perusteilla olleen sote-elimen johtokunta olisi lukenut (kuin piru raamattua?) ja tehnyt päätöksensä kuntien rahojen käyttämisestä. Miten tästä eteenpäin? Jonkinlaista yhteistyötä olisi kuitenkin tehtävä, sillä kaikki mukana olleet kunnat ovat liian pieniä järjestämään esim. päihdehoitoa tai lastensuojelua kustannustehokkaasti ja ehkäpä jopa myös laadukkaasti yksinään.

Kirjoita kommentti

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa kommentteja.
Rekisteröidy tästä!