Onni on puhdas luonto

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Uusi terveyskeskus

Aug 22nd, 2011 by marjo | 0

15.8.2011 päätettiin valtuustossa rakentaa uusi terveyskeskus nykyisen tk:n parkkipaikan kohdalle. Se tulee n. miljoona euroa kalliimmaksi kuin vanhan tk:n modernisointi ja peruskorjaus. Vanhassa (joka ei ole edes niin kovin vanha) on homeongelmaa, joka johtuu osin siitä, että rakennus on liian matalalla. Korottaminen ei ole mahdollista, ja maata voisi kuopia pois enintään vain n. 15 cm, joten luultavasti sama kosteusongelma jatkuisi ja kallis remontti menisi ihan hukkaan. Vaikka vanhan korjaaminen on yleensä luontoa ja kukkaroakin säästävä vaihtoehto, tässä tapauksessa se olisi ollut hyvinkin riskialtis sijoitus. Kokouksessa päätettiin myös, että selvitetään, voiko vanhaa rakennusta käyttää johonkin purkamisen sijaan. Epäilen, että ei, jos sen sisäilman laatu kerta on huono.

Samassa kokouksessa myönnettiin myös ero perussuomalaisten edustajalle (sille ainoalle). Nyt valtuusto toimii 34-jäsenisenä, sillä Tuomaksella ei ollut varajäsentä. Käytännössä Tuomas on ollut kokouksista ja valtuustoseminaareista niin paljon pois, että hänen virallinen poisjääntinsä ei vaikuta valtuuston toimintaan mitenkään.

Sivistyslautakunnalla oli 16.8. kokous Tupoksen uudessa yhtenäiskoulussa, joten pääsin tutustumaan koulun hienoihin tiloihin. Kuntosali ei ollut vielä valmis, laitteet puuttuivat, mutta kun se valmistuu, se on meidän kaikkien iltakäytössä. Mahtavaa, että saadaan kuntosali noin lähelle. Uuden koulun liikuntasalivuorotkin tulevat pian jaettavaksi.

Kirjoita kommentti

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa kommentteja.
Rekisteröidy tästä!