Onni on puhdas luonto

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Suuret ikäluokat

Mar 16th, 2009 by marjo | 0

16.3.09 Liminka on antanut uuden merkityksen käsitteelle suuret ikäluokat. Ensi syksynä(kin) pelkästään Tupoksen koulun (joka on Limingan suurin koulu) oven avaa n. 100 uutta ekaluokkalaista, eli 5 luokallista, kun opinahjon jättäviä kuutosluokkia on vain kaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että opettajille riittää hommia. Kuntaan perustettiin juuri 5 uutta opettajanvirkaa, joista 3 Tupokseen. Lisäksi tarvitaan lisää tilaa. Apuun otetaan tilaelementtikoulu, jossa useampi luokallinen lapsia tulee ahertamaan Tupoksen uuden koulun valmistumiseen (2011) asti.

Valtuuston kokouksen odotetuin asia lienee kuitenkin ollut sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestäminen valtion edellyttämällä tavalla. Oulun ilmoitettua, ettei se alakaan Limingan kanssa Paras-yhteistoimintahankkeeseen ei meillä valtuutetuilla ollut vaikeuksia päättää siitä, lähdemmekö mukaan “OSEKKIIN” eli Oulunseudun eteläisten kuntien aiesopimukseen. Sinänsä historiallinen valtuustokokous ei ollutkaan mitenkään ihmeellinen, kun vaihtoehtoja oli tasan yksi. Alamme siis miettiä Oulunseudun eteläisen puolen kuntien kanssa, miten järjestämme yhdessä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut tulevaisuudessa.

Kirjoita kommentti

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa kommentteja.
Rekisteröidy tästä!