Onni on puhdas luonto

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Valtuuston 1. kokous

Jan 17th, 2009 by marjo | 0

17.1.2009 Ensimmäinen valtuuston kokous takana. Tuomo Orajärvestä tuli hallituksen jäsen kahdeksi vuodeksi ja minusta varajäsen. Timo Heikkisestä tuli teknisen lautakunnan jäsen ja Tuomosta hänelle varajäsen. Minusta tuli keskusvaalilautakunnan jäsen ja sivistyslautakunnan varajäsen. Sovimme SDP:n kanssa, että jaamme hallituspaikan ja sivistyslautakunnan paikan: vihreillä on hallituksessa ensimmäiset kaksi vuotta ja sitten SDP:llä; SDP on ensin sivistyslautakunnassa kaksi vuotta ja sitten me. Oululaiset vihreät voisivat ottaa hiukan mallia ympäristökuntien luottamuspaikkajaoista ja yrittää saada paikkansa jaettua sopuisammin. Toivottavasti oululaisten riitelyt vallasta eivät kauheasti vaikuta ihmisten mielikuvaan vihreistä =/.

Ensi ja seuraavalla viikolla on jos jonkinlaista koulutusta iltaisin. Lisäksi olemme Timon kanssa menossa Helsinkiin vihreiden neuvottelupäiville. Kiirettä siis pitää, ainakin näin kauden alussa.

Kirjoita kommentti

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa kommentteja.
Rekisteröidy tästä!