Onni on puhdas luonto

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Oulun seudun liikennejärjestemätyön syysseminaari

Nov 19th, 2012 by marjo | 0

14.11.2012 Vietin aamupäivän kuunnellen Oulun seudun liikennejärjestelmätyöstä. Tulevaisuudessa bussin reaaliaikaista paikkaa voi seurata vaikkapa omalla puhelimella käyttämällä bussin tagia (löytyisi esim. pysäkiltä). Käytin puheenvuoron, jossa puolustin lastenlipun yläikärajan nostoa. Se sai kannatusta. Kannatusta sai myös erään osallistujan ehdotus mahdollisuudesta maksaa bussimatka kännykällä. Tässäpä päivän antia http://www.ouka.fi/oulu/oulun-seutu/liikennejarjestelmatyo-syysseminaari

Kirjoita kommentti

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa kommentteja.
Rekisteröidy tästä!