Onni on puhdas luonto

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Action

Tervetuloa sivuilleni

Oct 14th, 2012 by marjo | 0

Olen ehdolla Limingan valtuustoon numerolla 74. Klikkaamalla Liminka ja Seudulliset -sivujen linkkejä voit lukea, mitä asioita olen mm. ajanut ja pitänyt erityisen tärkeinä kuluneen neljän vuoden aikana.

Vaaliteemojani löydät klikkailemalla itsesi Kehitettävää Limingassa ja Lapset ja nuoret -sivuille. Minä-sivulta löytyy (yllätys yllätys) tietoa minusta. Varmaan huomaatkin, että tykkään tehdä käsitöitä. Muitakin sivuja saa toki käydä katselemassa.

Tässä alla on kirjoituksiani neljän vuoden ajalta.

Kirjoita kommentti

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa kommentteja.
Rekisteröidy tästä!